Keikkamyynti

 

 

 

 

 

Progeny of Sun

Musiikkia pääset kuuntelemaan tästä.

Bändin somet: Instagram, Facebook.

Linkki livepätkään tässä.

 

Debyyttialbuminsa "Throne of Desolation" joulukuussa 2023 julkaiseva Progeny of Sun edustaa ainutlaatuisella soundillaan blackened death metalia. Vuonna 2017 duona perustettu kokoonpano kasvoi bändiksi vuoden 2019 lopulla, ja on toiminut siitä saakka nykyisellä viisihenkisellä kokoonpanollaan.

 

Debyyttialbumilta on julkaistu 1. sinlge "Damsel" kesällä 2023 ja 2. single "False Radiance" syyskuussa. Lokakuun alussa tulee vielä 3. single "Courier". Bändi on kerännyt mukavasti seuraajia somessa sekä kuunteluita esimerkiksi vuonna 2022 julkaistuilla "Worthless" ja "Anguish" -kappaleilla. "Falce Radiance" otti mukavasti tuulta siipien alle loikaten Spotifyn editorial-listoille ja lisäten kuuntelijamääriä reippaasti yli puolella muutamassa päivässä. Bändi on aloittanut keikkailun hyvällä menestyksellä ja uuden albumin myötä keikkailu alkaa olla yhä ajankohtaisempaa.

Kuoleman Galleria

Musiikkia pääset kuuntelemaan tästä.

Bändin somet: Instagram, Facebook.

Linkki livepätkään tässä.

 

Kyseessä on vuonna 2012 perustettu tamperelaisbändi, jonka musiikki on tyyliltään groovaavaa dark metallia ja lyriikoiden kieli on suomi. Bändi on keikkaillut ahkerasti Suomessa ja käynyt kiertueella myös mm. Norjassa, Virossa, Latviassa ja Venäjällä sekä useissa muissa Itä-Euroopan maissa. KG on tätä nykyä kovan livebändin maineessa, keikoille tullaan hurmoksellista show’ta varten. 

 

KG on julkaissut neljä albumia:

2023 "Pedon synty"

2022 "Armon loppu"

2017 "Pimeys saapuu pohjoiseen"

2016 "Kärsimys kunniaan"

 

Arvioita "Pedon synty" -albumista:

 

Kaaoszine [3/5] "Of all emotions hate swallows despair deep in its throat, wiping its
bloody mouth with remains of despair."

 

Ammo supports the underground [9/10] "If you already had the feeling in 2022 that something big could come of it, the Northmen prove on their latest work that they are making these
high demands on themselves again."